Bel voor een afspraak 071-887 4001
Schoolstraat 48, 2202 HG Noordwijk

sollicitatie

Home » sollicitatie

Waarom je bij Engeline wil werken

Ben je een kapster die het in haar vingers heeft? En woon je in de buurt van Noordwijk? Wat willen Femke en ik je dan graag leren kennen! We hebben het naar ons zin, maar ook erg druk. We kunnen jouw hulp maar wat goed gebruiken. We snappen dat jij overal aan de slag kan, maar waarom zou je dan voor Engeline kiezen? Daar zijn goede redenen voor.

Jij wil nóg beter worden
Zowel Femke als ik hebben bij grote kapperszaken gewerkt met naam en faam. Maar waar we uiteindelijk het meest hebben geleerd is hier. Zelf volgen we structureel cursussen en leren doorlopend van elkaar. Dat gaat verder dan de kappersstoel. Juist omdat we een klein hecht team zijn, leer je bij ons ook ondernemen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en groeit in de hoogste versnelling.

Je zoekt een leuke werkomgeving
Engeline ligt pal achter de boulevard, op een steenworp afstand van de gezellige Hoofdstraat. Elke dag begin je daardoor weer vol energie. Klaar met werken? Top de dag af op het strand met je voeten in het zand en een Rosé in je hand.

Je wilt de juiste keuze maken
We snappen dat je niet over één nacht ijs gaat. Waar je gaat werken is een belangrijke beslissing. Je hoeft dan ook niet in één keer te solliciteren. Neem contact op, dan spreken we einde dag af voor een kop koffie of een borrel op het strand. Dan zie je snel genoeg of het klikt met Femke en mij. Wil je eerst een paar weken proefdraaien? Dan regelen we dat.

Bel 071-887 4001
Of laat een bericht achter via het onderstaande formulier. Liefs, Ine!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht